Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

CHP Başkan adayı Saka'dan Van'a Destek

CHP Başkan adayı Saka

Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka Vanda yaşanan depremde mağdur olan ve yardım bekleyen çocuklar için düzenlenen kampanyaya destek verdi.

Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka Van`da yaşanan depremde mağdur olan ve yardım bekleyen çocuklar için düzenlenen kampanyaya destek verdi. 
Edremit Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından düzenlenen kampanya kolileri geçtiğimiz gün Van`a gönderildi.
Edremit Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Filiz Temiz, Van`da yaşanan depremde mağdur olan ve yardım eli bekleyen başta çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit Belediye Başkan Adayı aynı zamanda Güre Belediye Başkanı Kamil Saka`nın da kampanya kapsamında kendilerine destek olduğunu, göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür eden Filiz Temiz, "Kendisiyle görüşmemizde kampanyamızın detayından bahsettik. Van`da ki ailelerin durumu hakkında bilgi verdik ve kendisi de desteğini esirgemeden üzerime düşen ne ise yaparım dedi. Göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkürlerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli